WhatsApp

Hakkımızda

ODEN GIDA TAŞIMACILIK İNŞAAT SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. Gıda ithalatı sektöründe faaliyet göstermekte olup; unlu mamuller, çikolata ve çikolata kaplamalı ürünler, şekerli - oyuncaklı ve çikolatalı drajeler, kakaolu - fındıklı kremalar ve şekerleme ürün gruplarını ithal eden kuruluştur.

ODEN GIDA TAŞIMACILIK İNŞAAT SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. kalitesini her geçen gün artan ürün çeşidi ile daha geniş tüketici grubuna ulaştırmaya, doğru yatırımlarla sektörde ilerlemeye, hayatınıza mutluluklar katmak için çalışmaya devam etmektedir.

Hedefimiz; Müşterilerimize, daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmak, her satış noktasında ürünlerimize ulaşılmasını sağlamak ve bu anlamda rakiplerimizden daha iyi hizmet verebilmektir. Sizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığının en büyük dostu olma, sizlere en güzel lezzetleri sunma çabalarımızı kesintisiz sürdürmeyi ve Toplam Kalite Yönetimi Felsefemizle en mükemmele erişerek ithal ve pazarlama alanında daha da büyümeyi hedeşemekteyiz.

Bütün çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz milyonlarca değerli tüketicimize küçük mutluluklar vermek ve onları hayata bağlamak çalışma anlayışımızın temel taşıdır. Biz tüketicilerimize “sürekli yaşam enerjisi veren ve potansiyelini her zaman arttıran” bir marka olarak akıllarda kalabilirsek, işte o zaman kendimizi başarılı sayabiliriz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!

0282 652 65 40

Bilgi Talep Formu